Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki privek jest najbardziej ustawiony pod IS ?

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A coś takiego gdzie znajdę np. Zbrojkę za 20-30 zł ? Na iMetin to chyba się na samą broń nie wypłacę. :D A mi zawsze zostaje kasa z doładowania i nie mam co z tym robić. ;x

E9mwj60.png
Opublikowano

Zdecydowanie imetin oraz Metin5. Tam jest tyle tego w is'e, że głowa mała...

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Hah ^^

Grałem na Metin5 w Grudniu 2010r. Rok temu będąc u kolegi zobaczyłem, że dostałem z darmo 9k SM. Teraz wchodzę i również mam po 9k na trzech kontach. Czemu oni mi co rok za darmo dają? :P Stać mnie na te itemki z IS. :D

E9mwj60.png
Opublikowano

Ravia? :O

Metin5, iMetin, PandoraMT2, XenoXMT2... Wszystkie te pro easy servery na których gra po 1k+ dzieci :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Hah ^^

Grałem na Metin5 w Grudniu 2010r. Rok temu będąc u kolegi zobaczyłem, że dostałem z darmo 9k SM. Teraz wchodzę i również mam po 9k na trzech kontach. Czemu oni mi co rok za darmo dają? :P Stać mnie na te itemki z IS. :D

Taa ja teraz wszedłem zobaczyć i patrze 7k :D

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

e na yitianie hwang juz można dopić a w is jest o polowe tanszy a poresztą każdy serwer jest tworzony dla isu jedynie te hamaki sa tworzone dla przyjemonsci .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...